Business NLP

Business NLP is NLP toegepast in een werkcontext. Als internationaal gecertificeerd NLP trainer van de NLP Business Opleidingen van De Boer & Ritsema van Eck laat ik samen met mijn collega’s Nienke Plompen en Marco Werre mensen hun doelen realiseren. Direct vanaf de start van het zes maanden durende opleidingspad.

Waarom Business NLP?

  1. NLP is soms therapeutisch van oorsprong. Wij vertalen de modellen en technieken naar de werkcontext
  2. Collega deelnemers schrijven zich in vanuit een werkcontext. Voorbeelden en oefeningen refereren dan ook aan werksituaties.
  3. Uw persoonlijke ontwikkeling is zowel gericht op uw werk als op uw privéleven. De focus in deze opleiding is uw persoonljke ontwikkeling en effectiviteit binnen de werkcontext.


De volgende NLP Business Practitioner opleiding start op 30 & 31 mei 2013 in Epe op de schitterende locatie van Golden Tulip Epe. Klik hier voor meer informatie. Of stuur een mail om u in te schrijven, voor het maken van een afspraak of het toegezonden krijgen van een brochure.

Op 13 & 14 februari 2013 was de NLP Business Coachingsopleiding. Een 2-daagse, waarin de deelnemers NLP leerden toepassen in het werken als coach in het bedrijfsleven. Iedere deelnemer heeft het NLP Practitioner basisniveau uitgebreid met 2 dagen coach ervaring. Kijk voor meer informatie op www.business-nlp.nl, neem contact op of schrijf je in voor de volgende 2-daagse.

Eind maart 2013 start de nieuwe opleiding NLP Business Presenting: 2 x 2 dagen speechen, toespraken leren bouwen als Obama, jezelf leren kennen, een stemcoach en meer dan 15x jezelf presenteren!  Mail voor meer informatie.

Copyright © 2009 - Postbus 59 - 9765 ZH - Eelde - contact - Inloggen